Ingrediente:
Castane comestibile
Un coniac bun (pentru cei care au peste 18 ani)
Mod de preparare:
Castanele se spala bine, se cresteaza si se pun la copt in cupror sau la prajit, pe aragaz, intr-un vas de tuci.
E important sa se cresteze castanele inainte de a le praji, altfel pocnesc ca floricelele.
Daca se cresteaza pe ambele parti se curata mai bine.
Dupa 35 - 45 de minute sunt gata.
Se curata (arsh-arsh) cu grija si se mananca proaspete, calde. A doua zi nu mai sunt atat de bune.
Pentru adulti: se toarna un coniac bun intr-un bol. In el se vor pune castanele curatate. Iau o aroma deosebita si le face foarte bune.
Wow!
RăspundețiȘtergereCastanele coapte sunt preferatele mele.Cand le-am copt prima data nu am stiut ca trebuie crestate,asa ca am luat din cuptor un strat de praf de castane...
Kisses,
Irina