2 aprilie 2011

Biscuitei dulci

Timp de gătire aproximativ 40 Minute

Ingrediente
250g unt, 180g zahar, 2 oua, 1 plic de zahar vanilat, 350g faina, 1/2 de pachetel praf de copt; 5 cescute de fulgi de porumb, 100g ciocolata taiata, facultativ - 125g stafide
Mod de preparare
Untul, zaharul, ouale, zaharul vanilat, faina si praful de copt se pun intr-un castron mare si se amesteca. Se adauga urmatoarele ingrediente si se amesteca cu lingura cu grija. Cuptorul se incalzeste la 180°C (foc mediu); tava se acopera cu hartie de copt si se unge. Cu mana se fac din aluat bile de marimea unei nuci care se pun in tava unsa la ceva distanta intre ele. La copt ele se vor lasa si vor deveni plate, de aceea trebuie lasata distanta. Se coc circa 20-30 de minute pana devin aurii. Vor fi mai moi la suprafata, dar inauntru sunt coapte. Se pot incerca si clasic cu scobitoarea, dar nu trebuie sa fie tari la suprafata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu